Ostoja Mijalović loža
Ostoja Mijalović loža; Foto: Nova.rs

Tokom finalne utakmic eKupa Radivoja Koraća u kojoj je Crvena zvezda savladala Partizan rezultatom 85:68, desio se incident kada je baklja koju su zapalili navijači Partizana završila u loži u kojoj je sedeo predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.

Tim povodom se u izjavi medijima oglasio i Mijailović i prvo čestitao rivalu na peharu.

PROČITAJTE JOŠ

„Pre svega želim da čestitam treneru i igračima našeg gradskog rivala na zasluženoj pobedi. Siguran sam da će naš mladi tim iz ovoga nešto naučiti“, izjavio je Mijailović.

Susret je obeležio i požar u loži prvog čoveka kluba iz Humske, a Mijailović je pojasnio šta se zaista dogodilo.

„Novinari pišu naslove kako bi njihovi tekstovi bili čitani! Krov od lože u kojoj sam se nalazio je napravljen od zapaljivog platna, a naši navijači su bili odmah iznad. Ostatak zapaljene baklje je pao na krov i zapalio platno. Niko nas nije gađao bakljom niti je bacio baklju na nas. Kada se to već desilo greškom našeg navijača, bolje što se desilo meni nego predstavniku drugog kluba“, naglasio je Mijailović

On smatra da bakljama i i pojedinim transparentima nije mesto na tribinama.

„Bilo je baklji na našoj i njihovoj tribini, bakljama i pirotehničkim sredstvima nije mesto na tribinama, kao ni naručenim sramnim transparentima“, istakao je predsednik crno-belih.

BONUS VIDEO Željko Obradović reakcija posle provokativnog pitanja novinara nakon finala kupa Srbije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar