Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Džejlen Rouz, bivši NBA košarkaš, otkrio je da uzbudljivi dueli Denvera ostavljaju posledice na njegovo zdravlje.

Nekadašnji as Denvera, Indijane, Čikaga i Finiksa, sa pregršt emocija prati svaki duel Nikole Jokića i njegovih saigrača, a niz preokrata koji su do sad priredili Nagetsi doveo ga je do stadijuma da su mu „potrebni lekovi“.

PROČITAJTE JOŠ

Rouz je prokomentarisao igru Denvera uz poseban akcenat na srpskog centra.

„Postoji nešto u sedmoj utakmici što bi me nateralo da odmah uzmem terapiju. Želiš li da ti otkrijem šta? Moja opsednust ovim momkom ovde – Nikolom Jokićem. On nije dobar za moje zdravlje, ne može biti. Mnogo volim njegovu igru, najbolji je centar u NBA u prethodne dve godine. Ostali mu nisu ni blizu. Postoji pregršt dobrih poput Embida, ali Jokić je ‘taj’ košarkaš. Ovo im je četvrta serija koja odlazi u sedmu utakmicu. Pokušavaju da nadoknade 1 -3 drugi put u istom plej-ofu“, rekao je Rouz.

Nekadašnji plejmejker još jednom je istakao da ne zna da li će bez medikamenata preživeti sledeći duel.

„Kada pogledam Jokićevu statistiku u ligaškom delu sezone, a potom i u plej-ofu, vidim samo 30 poena, 15 skokova, pet asistencija… Poludistanca, sa jedne noge…“, ne skrivajući oduševljenje nabrajao je Amerikanac.

Sedma utakmica između Klipersa i Nagetsa zakazana je za noć između utorka i srede od 03.00 časa.

LA Klipers – Denver

Da li će Denver opet uspeti da preokrene seriju od 1:3? Bilo bi to pravo čudo, a saznaćemo večeras od 03.00, kad Klipersi i Nagetsi igraju sedmu utakmicu polufinalne serije na Zapadu. Tim iz Los Anđelesa je favorit s kvotom 1,35, dok je kvota na pobedu tima Nikole Jokića čak 3,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za LA Klipers – Denver.

Boston – Majami

Kreće finale Istoka u NBA ligi – sastaju se Boston, koji je izbacio šampiona Toronto, i Majami. Seltiksi su blagi favoriti u prvom meču, kvota na njih je 1,80, a na tim s Floride 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Boston – Majami.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar