Foto: Tanjug/AP/Mark J. Terrill

Bivši NBA košarkaš i trener Aleks Ingliš istakao je da ga ne iznenađuju sjajne partije Denvera u plej-ofu i pro osvrtu na postignuto poseban akcenat stavio na Jokića.

Denver Nagetsi su na spektakularan način uspeli da izbore sedmi meč protiv Klipersa, a ukoliko bi uspeli da naprave potpuni preokret i plasiraju se u finale Zapadne konferencije bili bi prvi tim koji je dva puta u istom plej-ofu uspeo da preokrene posle zaostatka od 3:1.

PROČITAJTE JOŠ

Neverovatna borbenost Nagetsa oduševila je Aleksa Ingliša, bivšeg igrača Denvera, Milvokija, Indijane i Dalasa, a posebnu pažnju privukao mu je srpski centar.

„Verovao sam da je Nagetsima potreban minut da se vrate na noge. Sad su u životu i ponovo svi prihvataju njihovu ulogu u plej-ofu. Jokić igra fenomenalno, van sebe je“, rekao je Ingliš.

Nekadašnji trener Atlante, Filadelfije, Toronta i Sakramenta upravo Jokića smatra za najzaslužnijeg za dosadašnje rezultate.

„Pokazao je igrom da je deo najbolje svetske scene. Glavni je razlog što su Nagetsi u poziciji u kojoj su. Jedini je ostao dosledan i konstantan, nosio je sve sa sobom. To je dokaz koliko znači Denveru“, istakao je košarkaški stručnjak.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar