Foto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Magnet za probleme.

Geršon Jabusele, košarkaš Real Madrida, ponovo se našao u centru incidenta, ali je, za razliku od utakmice protiv Partizana, ovog puta prošlo bez opšte tuče.

PROČITAJTE JOŠ...

Jebusele je tokom druge četvrtine treće utakmice finalne serije španske ACB lige pri jednoj odbrani pod svojim košem dobio snažan udarac od hrvatskog internacionalca koji nastupa za tim iz Badalone, Anta Tomića.

Jabusele je usled jakog udarca pao na parket, par trenutaka kasnije je ustao i krenuo ka Tomiću, ali su ga saigrači, poučeni događajem protiv Partizana, sprečili da napravi veći incident.

Podsećamo, u završnici druge utakmice Top 8 faze Evrolige u Madridu između „kraljevskog kluba“ i beogradskih crno-belih, nakon sukoba Kevina Pantera i Serhija Ljulja, divljački bacio Dantea Egzuma na parket, tom prilikom povredivši beka Partizana.

Jabusele je iz tog razloga suspendovan na pet utakmica i nije mogao da pomogne svojim klupskim drugovima u borbi za titulu prvaka Evrope.

BONUS VIDEO Najveća sramota evropske košarke: Tuča u Madridu, svi igrači isključeni, Jabusele davio i bacio na parket Egzuma

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar