Foto: Printscreen Twitter / Olympiacos BC

Srpski košarkaš Nikola Milutinov se uskoro vraća na teren, objavio je njegov klub Olimpijakos.

Milutinov je povredio metatarzalnu kost u januaru, u sudaru sa svojim saigračem Kostasom Papanikolauom i prve prognoze su bile da će pauzirati oko mesec dana.

PROČITAJTE JOŠ:

Kada su urađene dodatne analize i kontrole, ustanovljeno je da će Nikola ipak pauzirati duže i oporavak je potrajao puna dva i po meseca.

Olimpijakos je u utorak objavio da je Milutinov sada spreman i da je odradio prvi timski trening pa samo odbrojava sitno i do povratka na parket.

Srpski reprezentativac je ove sezone u Evroligi imao 8,7 poena, 5,8 skokova i indeks 15,3 na 20 odigranih utakmica.

Podsećamo, povredio se na utakmici protiv Panatinaikosa u drugoj polovini januara u 15. kolu prvenstva Grčke kada je PAO dobio sa 85:80.

Sada će biti na raspolaganju svom timu u najvažnijem delu sezone kada se Olimpijakos opet bori za Fajnal-for Evrolige i pokušaj da osvoji trofej u tom takmičenju.

Olimpijakos do kraja ovog dela sezone ima još tri utakmice, najpre protiv Crvene zvezde u Evroligi u četvrtak, potom protiv Peristerija u Grčkoj sedmog aprila i onda u Evroligi opet protiv Fenerbahčea 12. aprila, tako da Nikola možda zaigra već protiv crveno-belih.

BONUS VIDEO: Milutinov nakon meča sa Partizanom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar