Foto: AP Photo/David Zalubowski

Jokiću ne mogu ništa.

Nikola Jokić nastavlja sa briljira i da razbija rivale prethodnih nekoliko nedelja, a na red je ovoga puta došao i najbolji tim lige, ekipa Boston Seltiksa.

Denver je trijumfovao rezultatom 123:11 uz novi tripl-dabl Nikole Jokića koji je meč završio sa 32 poena, 12 skokova i 12 asistencija, a meč je obeležila i bizarna pauza u poslednjoj četvrtini od 35 minuta.

PROČITAJTE JOŠ

Košarkaš Bostona Robert Vilijams je prilikom jednog zakucavanja iskrivio obruč na 6.43 do kraja meča, pa je bilo potrebno više od pola sata da se obruč ponovo vrati u provobitno stanje i meč se privede kraju.

Jokić je pogodio 10 od 13 šuteva iz igre, pogodio je svih osam slobodnih bacanja u svom drugom uzastopnom tripl-dablu, a devetom u sezoni. Brus Braun je dodao 21 poen za Nagetse, koji su šutirali 57% iz igre, i postigli 17 od 30 trojki.

Džejlen Braun je postigao 30 poena, a Džejson Tejtum je dodao 25 za Boston, koji je pogodio samo 9 od 33 u šutu za tri poena, na svom prvom meču mini turneje gostovanja od četiri utakmice.

Foto: AP Photo/David Zalubowski

Denver je tako prekinuo niz od šest poraza od Bostona, a ujedno zabeležio i 10. pobedu u poslednjih 12 mečeva.

Ovo je u najavi bio okršaj i dva velika kandidata za MVP nagrade, Jokića i Tejtuma, a čak su i navijači na tribinama u Denveru vodili rat i skandirali MVP jednom od dvojice igrača, ali je Srbin na kraju odneo pobedu.


NBA rezultati

Denver – Boston 123:111

Memfis – Sakramento 118:108

Milvoki – Vašington 95:118


BONUS VIDEO Pas Nikole Jokića kroz noge bez gledanja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar