Nikola Jokić ; Foto: Screenshot Youtube Denver Nuggets

Nikola Jokić, MVP NBA lige, privukao je veliku pažnju nesvakidašnjom reakcijom na konferenciji za medije nakon trijumfa nad Atlantom (105:96).

PROČITAJTE JOŠ

Čovek zadužen za odnose sa javnošću Denvera najavio je srpskog novinara Aleksandra Žigića, a to nije zvučalo kako treba.

„Aleksandar Zizik“, rekao je Amerikanac.

Reagovao je odmah srpski centar koji je protiv Atlante upisao 59. tripl-dabl u karijeri (22 poena, 19 skokova i 10 asistencija).

„Tri godine, brate, tri godine. I ne možeš da izgovoriš prezime“, rekao je Jokić uz osmeh.

A onda je dobio pitanje da prokomentariše sukob sa Markifom Morisom na meču sa Majamijem i predstojeći duel sa Portlandom.

„To je bilo, pa prošlo. Ta utakmica sa Majamijem… Danas je bilo super, opet smo ih spustili ispod 100 poena, igramo dobru odbranu cele sezone. To je sjajno i to će nam pomoći u nastavku sezone. Što se tiče moje partije, bila je dobra. Dosta smo promašili i individualni i grupno. Moramo više da ubacujemo, dobro je kad tim igra bolje, očekuje nas Portland za par dana uvek je nezgodno. Uvek je borba, pa će verovatno takva biti i sledeća“, rekao je Jokić.

„Ne možemo da poredimo sa prošlog godinom. Uvek se tako desi, nešto što treba da pobedimo izgubimo. Igramo meč po meč, idemo na svaku pobedu, svako može svakog da pobedi, ali ćemo pokušati mi da pobedimo svaku“, istakao je Jokić.

BONUS VIDEO Jokićev trener o Jokićevim prvim košarkaškim koracima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare