Eron Gordon i Majkl Meloun bili su oduševljeni još jednim nestvarnim izdanjem Nikole Jokića u NBA ligi. Protiv Nju Orleansa je postigao 46 poena za Denver i pomogao je klubu da dođe do trijumfa od 138:130 posle produžetka.

Gordon je analizirao igru srpskog centra.

PROČITAJTE JOŠ

„Fenomenalno. Drugačije. On je prosto drugačiji. Ovo nije nešto što vidite često. Postigao je više od 30 poena u poslednjoj četvrtini i produžetku. To je bolesno i on je sposoban da radi to. Bila je to neverovatna utakmica i on je neverovatan košarkaš. On je spektakl za gledanje“, rekao je Gordon.

Ništa manje nije bio oduševljen ni trener Meloun.

„Ovo je samo još jedan razlog, primer, prikaz zašto je Nikola MVP. Tripl-dabl sa 46 poena. Imao je 30 poena u poslednjoj četvrtini i produžetku. I da to uradio šutirao je čini mi se 80 odsta – prvi je čovek koji je to uradio od tipa koji se zvao Kobi Brajant i koji je imao 46 poena i tripl-dabl sa četiri blokade i mislim prvi posle Lebrona. Nik mi je dao tu statistiku. Pokušao sam da zapamtim sve, znate… Ali generalno sam ponosan na momke jer je utakmica mogla da postane ružna vrlo brzo. Samo smo nastavili da se borimo. Čestitke igračima“, rekao je Meloun.

BONUS VIDEO Jokićev trener iz Sombora o košarkaškoj akademiji

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar