Foto: Printscreen Youtube

Čuveni trener Partizana Duško Vujošević bio je da odgleda derbi između Crvene zvezde i crno-belih u nedelju uveče.

On je čest posetilac utakmica svog nekadašnjeg kluba ove sezone i rado viđen na mestima pored terena.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedan od gostiju je u nedelju uveče bio i Nikola Peković, centar koji je u vreme dok je Duško bio trener, uspeo da se lansira u košarkašku orbitu.

Međutim, u vreme kada je „Pekmen“ bio predsednik Partizana, on i Vujošević nisu bili u dobrim odnosima jer je Duško morao da napusti klub.

„Što se tiče Nikole Pekovića, desilo se to da me je smenio na način koji je svima poznat iz svima poznatih razloga. Izgleda da ti je najteže oproste ljudi kojima si pomogao, a da to unapred nisu zaslužili. Takvi ti prvi zabiju nož u leđa“, pričao je svojevremeno Vujošević.

Kasnije je verovao da su postojala obećanja vlasti da će izmiriti dug crno-belih, ako Peković sa pozicije predsednika kluba ne produži saradnju sa trenerom.

Pred derbi u nedelju je prošao pored Ostoje Mijailovića, današnjeg predsednika Partizana i njega je dodirnuo po ramenu, ali Pekovića nije uopšte konstatovao.

„On je mogao da kaže sklonite ga vi, ipak sam ja trener koji je mnogo uradio za njegovu karijeru, gde i on ima neki lični dug. Međutim, nije ispao pametan, a oni dalje nisu održali obećanje“, kazao je Vujošević 2018.

Podsećamo, Partizan je u Pioniru u nedelju pobedio Crvenu zvezdu sa 98:84, uz vanserijsku partiju Alekse Avramovića koji je ubacio 33 poena.

BONUS VIDEO: Dolazak Duška Vujoševića i Željka Obradovića na oproštaj Novice Veličkovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare