Čak ni najbolja utakmica Nikole Jokića u karijeri nije bila dovoljna Denveru da izbegne poraz od Finiksa sa 129:124 (2-2 u plej-of seriji NBA lige). Nakon meča se više govori o jednoj situaciji nego o njegovom učinku za istoriju.

Nikola Jokić je u jednom trenutku bio čak i u sukobu sa vlasnikom Finiksa Metom Išbijom zbog čega je kasnije dobio tehničku grešku.

Njih dvojica su se otimala za loptu, a Jokić je kažnjen. To je bilo smešno Devinu Bukeru, što i ne čudi sa obzirom na njegov karakter i na to da je već ranije bio u klinču sa Jokićem.

PROČITAJTE JOŠ

Buker je još jednom bio izuzetno efikasan i pomogao je Finiksu da upiše pobedu za izjednačenje u seriji. Ipak, on se više bavio trenutkom koji je doneo Finiksu jedan „jeftin poen“.

Osvrnuo se na sukob Jokića i vlasnika Finiksa

„Video sam to… Doneo nam je poen (smeh). Odradio je svoj posao. Nisam još video snimak, ali video sam da ga je Jokić srušio, videćemo šta će se još tu desiti“, poručio je Buker koji je tako, između redova, poručio da očekuje kaznu za Srbina.

Govorio je i o dobroj igri Jokića.

„To je teško, ili daje poene ili uključi saigrače. Nekada i oboje. Teško ga je zaustaviti… Ali, može da ima 50 poena koliko god hoće, dok god mi pobeđujemo“.

Buker i Jokić imaju istoriju sukoba jer su u jednom trenutku bili u klinču, a pale su mnoge teške reči. Sve se to desilo 2021. godine u četvrtom meču plej-of serije. Nakon rasprave Jokića i Bukera uključili su se svi igrači na terenu, ali i braća srpskog centra.

BONUS VIDEO Jokić, Meloun i Buker o incidentu sa vlasnikom Finiksa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar