Reči velikog rivala dovoljno govore.

Nikola Jokić je odigrao meč karijere i postigao rekordnih 53 poena, a uprkos porazu njegovog Denvera u četvrtom meču polufinala Zapadne konferencije od Finiksa rezultatom 129:124, svi pričaju o njegovoj igri.

PROČITAJTE JOŠ

Jedan od najboljih strelaca u istoriji košarke Kevin Durent je bio fasciniran igrom Nikole Jokića. Iako je i sam briljirao sa 36 poena, ostao je u senci partije centra Denvera.

„Smešno je dobar.Imao sam osećaj kao da mu je svaki šut bio zicer. Odigrao je meč u takvom ritmu da ga ne možete ubrzati niti igrati flaster na njemu. Jak je i može da pogodi svaki šut. Mrzim kada pogađa sve te šuteve jer igra neuobičajenu igru. Imate osećaj da će promašiti, ali lopta ide direktno u koš. Neverovatan je Nosio ih je čitave noći. On i Džamal Marej su odradili vrhunski posao na pik en rolu, veoma je teško to zaustaviti. Mi smo samo igrali ekstremno dobro, drugačije ne možete da zaustavite ove momke. Efikasni igrači, ali smo odigrali jako i istrajali u tome“ rekao je Durent.

Rezultat posle četiri meča je 2:2 u pobedama, a serija se seli u Denver i sledeći meč će biti odigran u noći između utorka i srede u četiri sata ujutro po našem vremenu.

BONUS VIDEO Nikola Jokić u klinču sa vlasnikom Finiksa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar