Nemanja Bjelica i Stef Kari
Nemanja Bjelica i Stef Kari; Foto: Screenshot Youtube Lu Almightyyy

Nemanja Bjelica od početka sezone u dresu Golden Stejta igra nešto više od jedne četvrtine po susretu, ipak, na svakom susretu napravi barem jedan sjajan potez. Tako je i u noći između četvrtka i petka kada je Memfis sa 104:101 posle produžetka savladao Voriorse.

PROČITAJTE JOŠ

Bjelica je na terenu proveo 14 minuta, postigao je četiri poena (2/6 iz igre) uz četiri skoka i tri asistencije, a jedna od njih se posebno istakla.

Stef Kari od početka sezone igra u MVP ritmu, a i protiv Grizlisa je bio najbolji na parketu. Postigao je 36 poena uz osam asistencija i sedam skokova, a njegova saradnja sa Bjelicom oduševila je sve u dvorani.

Bjelica je sačekao da Kari protrči ka košu, a onda mu je sjajno dodao dok je imao igrača „na leđima“. Kari je to visoko položio o tablu, a onda pao u aut. Zatim je uperio oba kažiprsta ka Bjelici, pa i „stavio naočare“ što je postao jedan od njegovih zaštitnih znakova ove sezone. Sve ovo je bilo samo pohvala Srbinu zbog sjajnog dodavanja, ali i potvrda da je među „ratnicima“ odlična atmosfera. Uostalom, čitava klupa je skočila na noge nakon ove akcije.

Kako je sve izgledalo pogledajte na video snimku pred vama.

Trenutak kada je Stef Kari odlučio da se zahvali Nemanji Bjelici
Trenutak kada je Stef Kari odlučio da se zahvali Nemanji Bjelici; Foto: Tanjug-AP Photo/Jeff Chiu

NBA, rezultati

Filadelfija – Detroit 110:102

Vašington – Atlanta 122:111

Čikago – Niksi 103:104

Hjuston – Juta 91:122

Dalas – Spars 104:99

Golden Stejt – Memfis 101:104 – produžetak

BONUS VIDEO Ben Simons na treningu Filadelfije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar