Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda, govorio je o turbulentnoj situaciji u klubu između dve sezone.

Crvena zvezda nalazi se na raskrsnici – da li će u novu sezonu sa starim trenerom ili će Dejan Radonjić otići sa Malog Kalemegdana.

Trofejnom stručnjaku istekao je ugovor, od kluba je dobio ponudu za produžetak saradnje i uslov da se izjasni do kraja juna, što je poručeno u saopštenju.

PROČITAJTE JOŠ

Nebojša Čović, prvi čovek srpskog i regionalnog šampiona, imao je jasnu poruku.

„Zvezda neće da propadne, ja to kažem, ostali mi u klubu ili ne. Uostalom, najuspešniji smo srpski klub u Evropi, bili smo 12. u Evroligi. Dođite, uzmite klub, radite posao i nema ljutiš. Ili ako im se viša sviđa – gotovi smo, propadosmo…“, poručio je Čović.

Zvezdu su, za sada, napustili Ostin Holins, Dejan Davidovac i Nejt Volters od nosilaca iz prošle sezone kada je odbranjena tripla kruna. Otišao je i Maik Cirbes, pitanje je šta će biti sa još nekim igračima među kojima je i Nikola Kalinić.

„Interesantno je što svi brinu, svi hoćemo dobar tim da imamo. Naravno da i mi hoćemo garantovan budžet. Naravno da smo hteli prošle godine kada je potpisao Dobrić, da potpiše i Davidovac, ali je procena struke bila da treba da se dokaže. Ponuda CSKA je duplo veća, to se ne odbija. Davidovac je od 2014. u sistemu, nek ode da zaradi. Sa Holinsom nismo produžili ugovor u januaru, šta da radimo“, naglasio je Čović gostujući na TV Pink i dodao da je klub ponudio Dejanu Radonjiću finansijski dobre uslove za produžetak ugovora.

BONUS VIDEO Navijači Zvezde došli na KLS protiv Mege, orilo se: “Ti si moja radost najveća…“

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare