Foto: STARSPORT

Nebojša Čović, predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda, nije želeo da se bavi pitanjem završetka ABA lige, poručivši da su ljudski životi prioritet zbog svega što se dešava.

U Srbiji i zemljama regiona, uveliko traje debata na koji način okončati aktuelnu sezonu ABA lige zbog pandemije koronavirusa.

PROČITAJTE JOŠ

Crvena zvezda, branilac titule ABA i prvenstva Srbije, još ranije je objavila da želi da se takmičenje završi regularno, onako kako dolikuje, na parketu, ali da se time neće baviti dok se ne steknu adekvatni uslovi za nastavak takmičenja.

Nakon toga, niko iz kluba s Malog Kalemegdana nije se oglašavao po tom pitanju, ali je zid ćutnje razbio prvi čovek Zvezde Nebojša Čović.

On je takođe poručio da je nedopustivo ponašanje pojedinih sportista koji su prekršli pravilo izolacije od 14 dana.

„Videli smo neodgovorno ponašanje i oni treba da budu kažnjeni za primer svima. Isto tako, videli smo i mnogo neodgovornih izjava. Ko normalan više misli o sportu? Neverovatno je šta se događa i uzdržaću se da ne dajem neke jače komentare na tu temu, ali… Pravo da vam kažem, evo vam i ABA lige i Evrolige i ostale stvari, samo daj da sačuvamo živote ljudi“, rekao je Čović u emisiji „Novo jutro“ na Pinku.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram