Podeli
Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović je istakao da je šokiran pandemijom koronavirusa.

Košarkaš Sakramenta je naveo da je u tom gradu situacija kao i u drugim gradovima.

“Sve prodavnice su zatvorene, a rade samo apoteke i bolnice. Postoji još više ograničenja u odnosu na prošlu nedelju. Ne možemo koristiti teretane, sve hale su zatvorene i moramo biti strpljivi”; rekao je Bogdanović za Jurohups.

PROČITAJTE JOŠ

On je apelovao na disciplinu.

“Ovo je šokantno. Svima je teško, ali smo zajedno u ovome. Moramo da se trudimo da što više saznamo o ovome. Ovo je nova lekcija za naše društvo, moramo da se suočimo sa tim i da budemo svesni širenja i snage virusa”, rekao je Bogdanović.

Dodao je i da pokušava da održi svoje telo u formi.

“Najteže od svega je što ne znamo kada će se ovo sve završiti. Morate da budete spremni i da radite na tome kako biste ostali u formi. Trenutno sam fokusiran na celu ovu situaciju tj. kako iz nje izvući pozitivne stvari. Ne mislim o košarci. Ne brine zbog toga. Postoje ljudi koji rade na tome i to je njihov posao – da planiraju raspored kada se sve ovo završi. Šta god da se desi, svi igrači moraju da budu spremni na sve. U ovoj situaciji je teško razmišljati o košarci. Svi su vise usredsređeni na brigu o svojoj porodici. Jedini način da se izborite sa ovim je da ostanete kod kuće 2-3 nedelje ili mesec dana i da sačekate da se virus smiri”, zaključio je Bogdanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram