Foto: twittercom

Sakramento Kingsi nemaju decenijama baš sreću da budu zapaženi u NBA ligi, još od generacije Stojakovića i Divca. Ovaj put, uspelo im je, ali zato što ih je navijač obrukao.

PROČITAJTE JOŠ

Jedan navijač koji ima privilegiju da gleda utakmice iz prvog reda, tik uz parket, uspeo je da tu privilegiju upropasti i obruka klub.

Previše alkohola došlo mu je glave, pa je ispovraćao parket i izazvao 15-minutni prekid.

Izazivao je gađenje i podsmeh igrača Sakramenta i Jute, nije bilo redarima nimalo prijatno da uklanjaju ono što je ostavio iza sebe.

Kingsima je veče „preselo“ već posle ovog performansa, ali i kada je viđen završni rezultat, Juta je pobedila sa 123:105 uz 26 poena Mičela i 21 Gobera, koji je dodao 14 skokova.

Sakramento, koji je bio hit predsezone i uvodnih nekoliko mečeva, vratio se tamo gde je i navikao da bude, u donji dom Zapada, Juta je vezala 3. pobedu i prati Voriorse i Sanse.

Nekadašnji igrač Kingsa, Bogdan Bogdanović, vezao je četvrtu pobedu sa Atlantom, posle kriznog perioda za Hokse.

Kapela je bio najbolji protiv Hornetsa sa 20 poena i 15 skokova, Jang je dodao 19 poena uz devet asistencija, ali i dalje ima loše procente šuta, ovaj put je imao 5/15 iz igre.

Bogdan je za 23 i po minuta imao sedam poena, dve asistencije i skok uz šut 3/9, od toga 1/5 za tri, pa se pridružio Jangu u oscilacijama.

Od srpskih aktera, igrao je još samo Aleksej Pokuševski, koji je devet minuta proveo na parketu u porazu Tandera od Bostona.

Došao je do dva skoka i dve asistencije uz jedan promašaj iz igre, zabeležio je i dve izgubljene lopte, dok je Tejtum predvodio Boston sa 33 poena i osam skokova.

NBA liga, rezultati

Indijana – Nju Orleans 111:94

Vašington – Majami 103:100

Atlanta – Šarlot 115:105

Boston – Oklahoma 111:105

Milvoki – Orlando 117:108

Minesota – Memfis 138:95

Portland – Filadelfija 118:111

Sakramento – Juta 105:123

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO Golovi i najbolji potezi sa utakmice Liverpul – Arsenal

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar