Specijalna serija Dalasa; Foto: Promo/nba.com

Pred sam početak NBA sezone postoji poseban način da se ljubitelji košarke ponovo povež sa omiljenim timovima kroz nasleđe oličeno u upravo lansiranim dresovima - "Nike City Edition 2020-21".

Svake godine celokupan novi asortiman posvećen je izražavanju kreativnosti i poštovanju nasleđa svakog tima, uz istovremeni pogled u budućnost.

PROČITAJTE JOŠ

Najnovija serija je predstavljena ljubiteljima NBA, koji mogu da pogledaju dresove Boston Seltiksa, Čikago Bulsa, Klivlend Kavalirsa, Dalas Maveriksa za koje igra i Boban Marjanović, Hjuston Rokitsa i Golden Stejt Voriorsa (čiji je član i Alen Smailagić) za predstojeću sezonu.

Bulsi su posvetili dres gradskim „Art Deco“ neboderima, izgrađenim kao dokaz o otpornosti stanovnika Čikaga. Seltiksi ostaju verni svojoj viziji da nikad neće pristati na bilo šta manje od najboljeg, a Voriorsi veličaju svoju pobedničku „We believe“ eru, kada su postali ekipa koja je šokirala NBA.

Svi dresovi za odrasle iz serije NBA „Nike City Edition“ dostupni su na NBAStore.eu.

Predstojeća NBA sezona zvanično počinje u noći između utorka i srede, a otvaraju je Bruklin i Golden Stejt sat vremena posle ponoći, dok je u 4 sata ujutru na programu gradski derbi Los Anđelesa između Lejkersa i Klipersa.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar