Boban Marjanović odavno je pokazao da je multitalentovan, pravi šoumen, da je odličan i na filmu i u ostalim sportovima gotovo podjednako kao u košarci, a za Nova.rs javio se iz Dalasa i u svom stilu pričao o početku NBA sezone, "balonu", novoj ulozi, tenisu, Novaku Đokoviću, dedi iz Boljevca...

„Evo me u Dalasu, malo treniram, ne dešava se ništa posebno, svi čekamo početak sezone, odnosno konačnu odluku kada će to biti. Zaista ne znam nikakve detalje, znam isto koliko i ti“, odmah nas je nasmejao Bobi.

Komesar najjače lige na svetu Adam Silver poručio je da još nije poznat datum kada će startovati sezona 2020/21, ali je nagovestio da bi to moglo da bude u januaru.

PROČITAJTE JOŠ

Dobro obavešteni američki novinari, s druge strane, preneli su da bi lopta u NBA mogla da se podbaci već krajem ove godine.

„Kako su pričali, tako treba da bude… Ali, vidimo da korona ne posustaje, već kreću novi talasi, i kod nas u Srbiji, i u svetu. Mislim da ni u NBA ne znaju tačno šta da rade. Dosta toga bilo bi lakše da se pronađe vakcina, pa da može normalno da se igra i da ljudi dolaze na utakmice“.

Srpski gorostas mirno čeka sezonu, kad god da počne…

„Imam još godinu ugovora sa Dalasom, ostajem tu, nema dileme“.

Zdravstvena situacija u SAD nije obećavajuća i mere zbog pandemije opet su sve strože.

Porodica u Beogradu

Marjanović je trenutno odvojen od supruge Milice i sinova Vuka i Petra.

„Oni su ostali u Beogradu, čekamo da vidimo šta ćemo, da li će oni ovde, ili ću ja nazad. Ako sezona počne u decembru, onda ostajem u Dalasu i čekam ih, ako bude kasnije početak, eto me u Beogradu barem na kratko. Nije ni njima lako, pogotovo starijem sinu Vuku oko škole ali je Milica tu glavna i najviše mu pomaže, a ja koliko mogu“, priznaje srpski NBA as.

„Ovde se opet nose maske svuda, i na otvorenom, pa čak i u teretani. Mi treniramo gde i igramo, pa ne moramo, ali nije dobra situacija“.

Zato mu je i glumačka karijera na čekanju, a pominjalo se da bi trebalo da se nađe u filmu zajedno sa holivudskom zvezdom Adamom Sendlerom. Bobi se već okušao glumeći u filmu „Džon Vik“ sa Kijanu Rivsom.

„Sve stoji zbog korone, još ne znam detaljne planove za taj film sa Adamom Sendlerom, ali čekam da vidim šta će biti“.

Da je multitalentovan, ne samo za košarku i glumu, već i za ulogu komentatora, Bobi je nedavno pokazao. Još jednom je sve osvojio videom na društvenim mrežama na kojem njegov deda pogađa trojku, a on je to sve euforično ispratio.

„Rekao sam dedi ‘ajde malo šutni na koš’ i on šta će – šutne. Vidiš da se nije ni mnogo radovao, izgleda da stalno pogađa. Ali, definitivno iver ne pada daleko od klade“.

Foto: Starsport

Košarka, gluma, komentatorska uloga – šta je sledeće? Ima centar Dalasa uvek neko novo rešenje i zanimaciju, pa se letos oprobao i u tenisu.

„Ne da sam igrao, nego sam razbijao, haha… Šalim se, počeo sam malo, interesanto mi je. Bili smo baš na Novakovim terenima na Dorćolu, pa su mi pokazali tehniku, određene poteze, kako se pravilno udara. U početku sam kao da sam držao sekiru, a ne reket, ali sam malo ušao u štos, za razbibrigu, daleko sam i od amatera“, u svom stilu će Marjanović.

A, kada se već priča o tenisu, neizbežno je pričati i o Novaku Đokoviću, pa je Bobija zanimalo nešto više i o Bosanskim piramidama, koje je posetila i ekipa Nova.rs nakon što je bio svetski reket broj jedan.

PROČITAJTE JOŠ

„Novak je broj jedan, najbolji sportista na svetu. Kako on nešto radi, tako ‘moramo’ i mi“, opet će uz osmeh srpski reprezentativac.

Dok čeka povratak na parket, nalazi utehu u evropskoj košarci i, naravno, prati partije Crvene zvezde, čiji je dres s uspehom nosio od 2013. do 2015. godine, pre odlaska u NBA.

„Za sada mi sve super izgleda, dobre su utakmice. Gledam i Zvezdu redovno, i ostale mečeve što mogu, dok mi ne zakaže aplikacija (smeh). Kao da ne znam gde ulazim, pa mi pukne signal na pola i kaže ‘nije dostupno u vašoj oblast’, gledam – je l’ moguće ovo?“, u neverici bude Bobi kad ne može na miru da uživa u košarci.

Za povratak na parket ne isključuje opciju „balona“, kao što je bilo u Diznilendu u nastavku prošle sezone.

„Dobro pitanje, ja bih voleo da opet bude ‘balon’. Nekako je drugačije sve, dobra je atmosfera, dobre su utakmice, a bilo je i zezanje igrača sa naših prostora. Uspeli smo da se vidimo kad nemamo utakmice, ali se to teško uklopi“, završio je Bobi Marjanović javljanje iz Dalasa za Nova.rs.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare