Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK

Zvezda NBA lige Pol Džordž, verio je dugogodišnju devojku Srpkinju Danijelu Rajić, i prosto je neverovatno kroz šta su sve njih dvoje prošli dok nisu stigli do ovog stepenika.

Krilni košarkaš Los Anđeles Klipersa bacio se na kolena i pored brojnih crvenih latica od ruža zaprosio je svoju izabranicu, s kojom je prethodno vodio sudski spor.

Na ludoj žurki koja je trajala do jutarnjih časova, popilo se dosta alkohola, bili su tu i marijači, ali i nije moglo da prođe bez Svetlane Cece Ražnatović i ostalih srpskih hitova, uz koje se NBA ludo zabavljao, kao i svi ostali.

Mnogo toga se izdešavalo u romansi američkog košarkaša i Srpkinje. Njihova ljubav i nesuglasice bile su tolike da su završile na sudu, te im se sada s pravom veliki broj ljudi na društvenim mrežama podsmeva.

PROČITAJTE JOŠ

Pre nekoliko godina bili su na sudu jer je Pol Džordž odbio da prizna dete.Verovatno zbog činjenice da je Rajićeva u mladosti bila go-go igračica u Majamiju.

Počeli su romansu koja je trajala nekoliko meseci, da bi Danijela ostala u drugom stanju. Po svemu sudeći, kako su u to vreme pisali američki mediji, Džordž je tražio da abortira, čak je navodno, ponudio i milion dolara za abortus, što je ona odbila.

Nije priznavao dete i čitav slučaj završio je na sudu jer je Džordž, tužio Rajićevu i traži starateljstvo, nad ćerkicom. Na kraju su se smirile strasti i palo je pomirenje, krunisano još jednim detetom.

Eto, sada su dočekali da padne i veridba, sledeća je svadba. Njihova ljubav pobedila je sve prepreke i komotno bi mogla da se napiše knjiga, ili da se snimi film.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Natasha is 3!!! ❄️

Објава коју дели Daniela Rajic (@danielarajic) дана

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar