Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda, govorio je o "napadima iz tabora najvećeg rivala" i izneo ozbiljne optužbe na račun Ostoje Mijailovića, prvog čoveka KK Partizan.

On je istakao da postoje pritisci i napadi, ali je naveo da ne bi da pominje ime Partizana.

PROČITAJTE JOŠ

„Ime Partizana nije krivo, krivi su ljudi koji su kadrovisali takve ljude u sport. Puno se ološa nakupilo u košarci. Baš pravog ološa, nepismenog, polupismenog, dozvoljava im se da pljuju, napadaju porodicu sa svih strana“, naveo je Čović.

Potom je konstatovao da ni Crvena zvezda ni FMP nisu privatni klubovi, a potom naveo i da ne pita „čiji je Britiš motors, niti kako su kupljena i čija su neka osiguravajuća društva“.

„Prešao sam na novu disciplinu rekreacije, uvežbavam silovanje sekača i narkodilera u havarisanim automobilima. Intenzivno se bavim tom aktivnošću“.

I nastavio…

„To je sramota, vi svi imate porodice, ja ničiju porodicu nisam dirao. Dotični je ispevavao i plaćao banditima i hohštaplerima da mojoj supruzi pevaju pesme. I sada treba da koristim reč koju narod razume, kako govedima da se obraćamo, da mučemo? Sram ga bilo i sve one koji ga podržavaju“, rekao je Čović.

On je potom temu preneo na problematično stanje u ABA ligi.

„Zvezda neće dozvoliti da se dva miliona evra novca građana Srbije, poreskih obaveznika, troškari… Tri puta smo jednoglasno donosili odluke u Skupštini (ABA lige p.a), a Ostoja neće da potpiše. Havarišeš automobile, pa ga vraćaš u Nemačku, pa ga napuniš drogom i onda te uhvate sa 600 kila…“, istakao je Čović gostujući na TV „Pink“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare