Pol Džordž i Danijela Rajić
Foto: Screenshot Instagram danielarajic

Pol Džordž, zvezda Los Anđeles Klipersa, postaće otac po treći put, a to je postalo jasno nakon fotografije koju je objavila njegova verenica Danijela Rajić sa velikim trudničkim stomakom.

PROČITAJTE JOŠ

Danijela Rajić je devojka srpskog porekla, a pokazala je veliki trudnički stomak. Sa ogromnim osmehom se uhvatila za stomak kao da upravo to želi da poruči svima.

Njih dvoje su se upoznali kada je ona radila kao striptizeta. Veza za jednu noć je ubrzo postala znatno komplikovanija, kada je Rajićeva jednog dana pronašla Džordža da mu saopšti da je nakon njihovog odnosa ostala trudna.

Kasnije je ispričala da je Amerikanac od nje tražio da abortira, a za to joj je ponudio milion dolara. Nakon velike prepirke su odlučili da otpočnu vezu.

Nedavno su se verili, a u planu je velika svadba kada Džordž završi profesionalne obaveze.

Njihova veza je otpočela 2013. godine, a od tada su prerasli iz najkontroverznijeg para u par koji je mnogim simpatičan.

Nekoliko puta su objavljivali snimke sa odmora na kojima se vesele uz hitove srpske muzičke scene poput pesama Svetlane Ražnatović Cece.

Ovu devojku u našoj zemlji zbog oblina poznaju kao „srpska Kim Kardašijan“, a prosidba Džordža privukla je mnogo pažnje.

Pol je znao da se našali na sopstveni račun, pa je čak istakao da je Danijela dobila prsten pre njega (aludirao je na NBA prsten koji dobija šampion lige).

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare