Miško Ražnatović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Čuveni košarkaški agent, Miodrag Ražnatović, bio je fasciniran partijom Sonje Vasić u finalu Evropskog prvenstva.

PROČITAJTE JOŠ

Sonja je vodila Srbiju do titule zrelom igrom i odlučnošću, šetala se kroz reket Francuskinja i ubijala im samopouzdanje.

Na kraju je na semaforu ispisala 63:54, usput je i pokupila MVP priznanje.

Igra Vasićeve impresionirala je agenta koji zastupa veliki broj elitnih igrača, ali nije imao priliku da vodi njenu karijeru.

Zbog toga se i oglasio.

„Skoro na sam vrh liste igrača, za koje žalim što ih nisam zastupao tokom karijere, ove nedelje se definitivno popela Sonja Vasić! Kakva lakoća igranja košarke“, bio je komentar Ražnatovića.

Sonja je najavila oproštaj od reprezentacije uz skromne reči.

„Od početka pričam da ne želim preterano ni pažnje, jer završavam karijeru. Kad sam donosila ovu odluku, bila sam svesna da nema boljeg kraja nego da sam sa njima ovde. I sada kada pričamo o tome kako sam odigrala turnir, to je najviše zbog njih. Mogla bih sad da spomenem neku igračicu koja meni priđe i kaže: Ajde Sole ti ovo rešavaš. One izvlače najbolje iz mene. Činjenica je da smo nekako zaokružile ovu priču ove generacije. Kada je 2015. delovalo da je nerealno da ovo osvojimo, iz godine u godinu biti tu na vrhu i onda ponoviti opet zlato ove godine, stvarno mislim da je fenomenalan uspeh za našu generaciju. Na stranu rezultat, činjenica kako se mi borimo i kako igramo za ovu zemlju, dokaz je koliko to nama znači, a govori i mnogo o karakteru svakog člana ovog tima.“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar