Miloš Teodosić plakao non-stop
Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

Da vas neko pita da nabrojite igrače koji najmanje pokazuju emocije tokom košarkaških mečeva pri vrhu liste bi bio Miloš Teodosić, ali istina je potpuno drugačija.

Na toj listi bi verovatno bilo mesto i za hladnokrvnog Nikolu Jokića, ali bez izuzetka bi se svi setili Teodosića. Setite se samo one čuvene trojke preko Horhea Garbahose i onaj potpuni zen dok Novica Veličković skače na njega i slavi.

PROČITAJTE JOŠ

Pričalo se i ranije za igrače da su „hladni kao špricer“, ali je retko ko to uspevao da bude gotovo uvek kao Teodosić. Naravno, u 20 godina dugoj karijeri je bilo i trenutaka kada bi izgubio živce, pa se mnogi sećaju one scene kada je isključen protiv Efesa, a on odlazi put svlačionice i govori „Ja ću ovo da platim“.

Teodosić nije bio uvek ovako hladnokrvan, a to je šokiralo čak i Edina Avdića, voditelja podcasta „X&O’s CHAT“.

Onda je Teodosić ispričao detalje.

„Kada sam bio mali ja sam plakao non-stop. Govorim tu o periodu od šest, sedam, osam godina, tada sam krenuo da budem golman i svaki gol koji sam primio ja sam plakao. Posle svakog basketa koji izgubim ja sam plakao, kad god sam gubio ja sam plakao i onda… U nekom periodu sam prestao i odlučio, ne odlučio sad ja sam jer sam bio klinac, ali neću više da pokazujem emocije jer ćeš ti možda to da iskoristiš na svoj način. Rekao sam: Okej, sad više neću da tebi pokazujem šta ja u sebi osećam“, poručio je Teodosić.

BONUS VIDEO Miloš Teodosić – najbolje asistencije 2023/2024

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar