Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Siniša Mihajlović je odlučio da ponedeljak veče provede na košarkaškoj utakmici lokalnog Virtusa, a Miloš Teodosić je njegov dolazak obeležio na najbolji mogući način.

PROČITAJTE JOŠ...

Virtus je u okviru košarkaške Serije A dočekao Trento, a organizator igre reprezentacije Srbije izveo je jedan od najlepših poteza u poslednje vreme.

Teodosić je nakon lepe akcije svog tima na 3:51 pre kraja druge četvrtine, a pri vođstvu Trenta 38:33, dobio loptu na polovini rivala. Kada je ušao u reket, defanzivci Trenta su uspeli da ga zaustave, pa je Teodosiću preostalo samo da pokuša nekako da se snađe kako bi nastavio akciju svog tima. I u tome je uspeo na najbolji mogući način.

Isfintirao je Maksimilijana Ladurnera, proturio mu loptu oko leđa, a potom pronašao Alesandra Pajolu samog na liniji za tri poena.

Usledila je sigurna egzekucija u vidu pogotka za tri poena, a na zvaničnom nalogu Virtusa ovaj Teodosićev potez ispratili su rečima:

„Uradio je to ponovo“, podsetivši na 8. februar i utakmicu sa Ređijanom, kada je „žrtva“ bio Leonardo Kandi, koji mu je, po završetku akcije, na urađenom – čestitao.

Kamere nisu zabeležile Mihajlovićevu reakciju, ali je definitivno da je trener fudbalera Bolonje bio više nego oduševljen poslednjom u nizu majstorija koje je nekadašnji košarkaš moskovskog CSKA, Olimpijakosa i Los Anđeles Klipersa izveo na košarkaškom terenu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar