Foto: Tanjug/AP/Ashley Landis

Nikola Jokić, centar Denvera, imao je prilično neubedljivu partiju za svoje standarde u porazu Nagetsa od Jute u trećem susretu četvrtfinalne plej-of serije na Zapadu (124:87).

Bio je to drugi uzastopni poraz Nagetsa od „džezera“ i čini se da tim Majkla Melouna odavno nije delovao tako nemoćno u jednoj situaciji.

PROČITAJTE JOŠ:

Posle jednog duela sa Rudijem Goberom, u kom je Jokić delovao prilično slabo, Melouna su posle meča upitali kako je moguće da igrač deluje tako bezvoljno u plej-ofu.

PROČITAJTE JOŠ: Gober „zakucao“ drugu pobedu Jute nad očajnim Denverom

„To bi bilo pravo pitanje za Nikolu“, kratko je odgovorio Meloun.

Kada Jokić i Marej stanu, nema ni pobede Denvera. Meloun je jasno stavio do znanja da očekuje daleko više od svojih izabranika.

PROČITAJTE JOŠ: Jokić i Marej ne mogu sami: Kako je Denver postao Sakramento

„Ništa nećemo uraditi ako Nikola i Džamal budu postizali zajedno 27 poena. I ne radi se tu samo o Mareju i Jokiću. Trenerski deo posla nije dovoljno dobar, igrački deo posla takođe nije dovoljno dobar. Od Nikole nam je, svima je jasno, potrebno znatno više“, rekao je Meloun.

Trener Denvera ima malo čim da bude zadovoljan.

„Utisak je da smo se olako predali. Ta četiri minuta tokom druge četvrtine su izgledala kao plej-of košarka. Oni jednostavno trenutno igraju na drugom nivou u odnosu na nas“, zaključio je Meloun. 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar