Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Medžik Džonson ponovo je odlučio da sa porodicom i prijateljima poseti Crnu Goru.

Foto: Nova.rs

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji NBA lige već je i ranije imao prilike da provede odmor u Boki Kotorskoj, a očigledno je da mu se dopalo pa je odlučio da ponovo dođe na Jadran.

PROČITAJTE JOŠ

Ovoga puta imao je i društvo nekadašnjeg saigrača i legende srpske košarke Vlade Divca sa kojim se družio u Crnoj Gori, a podelio je i seriju snimaka i fotografija uz komentar oduševljenja.

Divac je ugostio njega i njegove prijatelje, a mesto na koje ih je odveo posebno je oduševilo Medžika.

“Soccerbet iz Pariza – sponzor izveštavanja”

„Uhvaćen sa bivšim saigračem iz Lejkersa i članom Kuće slavnih Vladetom Divcem večeras u Crnoj Gori! Pozvao je mene i Kuki, naše goste Rodnija i Holi i Majka i Natašu, na večeru u hotel „Mamula Island“ u Crnoj Gori. To je bila stara tvrđava koja je pretvorena u luksuzni hotel i otvorena je pre dve godine. Večera i istraživanje imanja bili su jednostavno neverovatni! Preporučujem svima u Crnoj Gori da pogledaju!“, napisao je u opisu fotgrafija Medžik.

Na fotografijama se vidi sa su on i Divac dobro proveli vreme, a Džonson je objavio i nekoliko snimaka ostrva Mamula koje je nekad bilo i koncentracioni logor Musolinijevog fašističkog režima tokom Drugog svetskog rata,a sada je pretvoreno u luksuzni hotel.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare