foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Stefan Marković ostaje košarkaš Virtusa, iako mu je pretio otkaz posle burna 24 sata u Bolonji, jer je stao u odbranu bivšeg, pa novog trenera Aleksandra Đorđevića.

Pravi emotivni i poslovni rolerkoster se odigrao u Bolonji za nešto više od 20 sati. Ipak, kao i svaki dobri rolerkoster završio je upravo onamo gde je i počeo, sa nekim malim, neznatnim promenama.

PROČITAJTE JOŠ

Aleksandar Đorđević je otpušten, pa je da odluka preispitivana i na kraju odlučeno da nastavi da radi u Virtusu, iako je klub iz Bolonje tek četvrti u prvenstvu Italije. Ima četiri vezana poraza na domaćem parketu, ali i besprekorni niz od sedam trijumfa u Evrokupu.

Odluku da se Đorđeviću najpre zahvale na saradnji komentarisao je i Stefan Marković, a zbog toga će pretrpeti neki vid kazne, objasnio je direktor Virtusa Luka Baraldi:

„Stefan Marković neće biti izuzet od timskih aktivnosti i neće dobiti otkaz. Biće kažnjen, ali ostaje sa nama“, poručio je kratko i jasno Baraldi.

Ipak, nije precizirao da li će to biti finansijska kazna ili neki drugi vid sankcije, ali će svakako biti zanimljivo kako će ekipa izgledati nakon ove šok terapije uprave. Da li je ovo tačka koja će preokrenuti sezonu i na kom polu (pozitivnom ili negativnom) će ovaj tim završiti sezonu…

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar