Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Doskorašnji košarkaš CSKA iz Moskve Majk Džejms trebalo bi da potpiše ugovor sa Njujork Niksima i zaigra u NBA ligi posle uspešnog boravka u Evropi.

Njujork post javlja Niksi razmatraju opciju dovođenja kvalitetnog beka koji je u Moskvi imao 19,3 poena u proseku ove sezone u Evroligi.

PROČITAJTE JOŠ:

Niksi se dvoume da li da nađu zamenu za Aleksa Burksa koji je ispao iz rotacije zbog kovid-19 protokola ili da priključe ekipi jednog od igrača sa pozicije četvorke i petice.

U međuvremenu, ugovor Džona Hensona je istekao u četvrtak posle deset dana i on je zaradio 119 hiljada dolara, ali je morao dalje.

Džejms, koji u avgustu puni 31 godinu bio bi iskusno pojačanje sa bogatim iskustvom jer je posle koledža Istočne Arizone i Lamara igrao u Zagrebu, Hapoelu, Omenji, Baskoniji, Panatinaikosu.

Oprobao se i u NBA ligi boraveći u Finiks Sansima i Nju Orleans Pelikansima, posle čega se vratio u Atinu i PAO. Jedno vreme je proveo u Olimpiji iz Milana, a onda je dve godine bio u CSKA.

Sve do ove godine kada se nekoliko puta sukobio sa upravom svog kluba i trenerom Dimitrisom Itudisom, posle čega se Itudis odrekao najboljeg poentera, a Džejms je postao slobodan igrač.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar