Iker Kasiljas i Sara Karbonero. Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Legendarni španski golman Iker Kasiljas i prelepa novinarka Sara Karbonero razvode se nakon petogodišnjeg braka, a španski mediji bave se sporazumom koji je poznati par potpisao.

PROČITAJTE JOŠ

Njihova imovina iznosi 350.000.000 evra, ali novac nije navažniji deo dogovora. Čuveni golman i Sara imaju dvoje dece, a Španci su preneli da će starateljstvo nad njima dobiti novinarka.

Martin (7) i Lukas (4) živeće sa majkom u porodičnom domu u kome je donedavno boravio i Kasiljas za kog nije poznato gde sada tačno boravi.

Mediji u Španiji su podeljenog mišljenja. Neki pišu da se nalazi u madridskom stanu koji je kupio prošlog leta, dok drugi tvrde de se nalazi u privatnoj kući od 300 kvadratnih metara koja ima privatni bazen i čak šest terasa.

S obzirom da se par sada već bivši tako brzo dogovorio oko starateljstva, pretpostavlja se da su ostali u dobrim odnosima. Iker i Sara zajedno su prebrodili i niz zdravstvenih problema. Lepotica se borila sa rakom, dok je legendarni Španac doživeo infarkt.

Kako prenose španski mediji oni su se 6. aprila na sudu poslednji put videli. Prvi put se informacija o njihovom rastanku pojavila marta ove godine, samo nekoliko nedelja pre razvoda.

„I Sara i ja osećamo veliki ponos na porodicu i na ljubav koju smo delili i koja nas je ispunila srećom tokom zajedničkih godina. Danas je naša ljubav kao para drugačija, ali nećemo biti na distanci jer ćemo da nastavimo zajedno na zadatku da budemo posvećeni roditelji kakvi smo bili do sada. Ovo je odluka o kojoj smo dobro razmislili i koja je došla nakon zajedničke saglasnosti“, napisao je Kasiljas nedavno.

Kasiljas i novinarka ostali su upamćeni 2010. godine na Svetskom prvenstu u Južnoj Africi kada je nekadašnji golman pred kamerama nakon intervjua poljubio lepu Saru, a to je bio prvi put da su javnosti obelodanili da su zajedno.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare