Foto: AP Photo/Kyle Phillips

Sjajno veče reprezentativnog beka.

Košarkaši Atlante savladali su na gostovanju ekipu Oklahome rezultatom 137:132 uz odličnu igru Bogdana Bogdanovića. Reprezentativac Srbije je odigrao odličan meč i završio sa 20 poena uz po četiri skoka i asistencije uz odlične procente šuta za 34 minuta u igri. On je šutirao za tri poena četiri od sedam i bio deo serije kojom je Atlanta slomila rivalau poslednjoj deonici od 17:2.

PROČITAJTE JOŠ

Uspela je Oklahoma da zakomplikuje situaciju i u finišu priđe na poen zaostatka, ali je Džon Kolins poenima uspeo da donese važnu pobedu za Houkse.

Trej Jang je ubacio 33 poena uz 11 asistencija i tako bio najefikasniji u svom timu, dok je na celoj utakmici prednjačio po običaju Šej Gildžes-Aleksander sa 36 u dresu Oklahome.

Iako se očekivao veliki derbi između Milvokija i Denvera od toga nije bilo ništa jer je ekipa iz Kolorada došla potpuno desetkovana. Jokić je nakon povratka i pobede u pošlom meču ponovo nije igrao zbog povrede zadnje lože, a ovoga puta nije bilo ni Majkla Portera Juniora, Džamala Mareja i Kentavijusa Kaldvela Poupa, pa je jedini član startne petorke koji je igrao bio Eron Gordon.

Denver je tako uspeo da parira samo tri četvrtine i pre svega zahvaljujući dobroj odbrani, ali previše kratka rotacija koštala ih je u završnici pa je Milvoki na kraju rutinski došao do pobede.

Gordon je bio sjajan sa 26 poena i 14 skokova a pratio ga je Bouns Hajland dok je nadrugoj strani prednjačio Janis Adetokummbo sa 33 poena i 14 skokova i Džru Holidej sa 20 poena.

BONUS VIDEO Pas Nikole Jokića kroz noge bez gledanja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar