Foto: EPA-EFE/CJ GUNTHER

Muzičar Kolin Kejbl je u autorskom tekstu objasnio kako mu je Luka Dončić pomogao da se izleči od depresije.

On je u jesen 2018. godine doživeo niz životnih potresa zbog čega se našao na ivici života.

PROČITAJTE JOŠ

Lekovi, narkotici, smrt brata, izolacija… Sve je sustiglo čoveka čija muzika se našla na brojnim reklamama za poznate brendove.

Kako je istakao, u 32. godini je doživeo da ostane potpuno sam i poražen.

„Bio sam živ, ali samo u biološkom smislu. Jedan od poslednjih razgovora sa bratom je bio pošto je Luka stigao u Dalas. Bili smo oduševljeni time. Kasnije mi je pomoglo to što sam počeo da pratim njega i Dalas“, naveo je Kejbl.

Kako je istakao, mladi Slovenac mu je pomogao, a da to ni ne zna.

„Verovatno ne bih bio živ da nije bilo njega. Kada je nada postala nedostižna, on mi je iz noći u noć pokazivao da je to stvarno i da se vredi boriti. To je Lukina magija“, dodao je Kejbl.

On je dodao da je posle smrti brata samo jednom izašao iz kuće.

„U jeku svoje mizerije uspeo sam da se nateram da odem do prodavnice gde je Luka potpisivao autograme. Odneo sam stari bratovljev dres. Radnik u prodavnici me je pitao koliko je star taj dres. Rekao sam da je stariji od Luke. To je on čuo, pogledao me je i nasmejao se. To je bio iskren i topao osmeh. Zavoleo sam ga pre nego što je postigao prvi poen, pre nego što je postao Ol-star igrač i kandidat za MVP. Trebalo mi je to, a nikada ne bih mogao to da zatražim ili da pretpostavim da će se desiti. Nije to znao, ali mi je dao šta mi treba. Ta uspomena mi je dala moć kroz teško vreme“, napisao je Kejbl.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram