Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde proslavili su u četvrtak popodne u dvorani "Aleksandar Nikolić" osvojenu titulu prvaka Srbije.

Dugo će se pričati o načinu na koji je završeno finale KLS u Beogradskoj areni, pošto je Zvezda pred svojim navijačima dobila prvi meč, dok drugi nikad nije završen.

PROČITAJTE JOŠ:

Jeste, ali službenim rezultatom posle opšte konfuzije koja je nastala u Areni. Igrači Zvezde su se povukli s parketa zbog uvreda s tribina i bačenih predmeta, pojavila se informacija da se hala prazni, potom da se meč prekida, pa da se nastavlja sutradan, da bi se odjednom na terenu pojavili samo košarkaši kluba sa Malog Kalemegdana.

Partizanovi se nisu vratili kada je počeo da teče propisani rok od 15 minuta, pa je meč na kraju završen službenim rezultatom 20:0 za Zvezdu, a pošto je to bilo 2:0 u seriji, značilo je i titulu.

„Mislim da smo trofej u Superligi zasluženo osvojili. Mi smo i dalje šampioni Srbije, a drugi mogu samo da omalovažavaju ili šta god. Piše se da smo mi ove sezone osvojili tri trofeja, rekao je Lazić za Tanjug.

On se bliži deceniji i po u Zvezdi i do sada je u karijeri osvojio 25 trofeja u crveno-belom dresu. Na pitanje da li će se više pamtiti niz pobeda protiv večitog rivala ili trofeje Lazić je rekao da se pamte samo trofeji.

„Trofeji se broje, ko se sada seća nekih pobeda, ali titule ostaju“, istakao je Lazić.

BONUS VIDEO: Jago na štakama u Areni pred drugi meč finala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare