Foto: Crvena zvezda MTS

Košarkaška Superliga Srbije ove sezone igraće se u formi plej-ofa i određeni su termini četvrtfinalnih utakmica, a moguće su i promene.

Crvena zvezda će igrati protiv Zlatibora, a Partizan protiv Mladosti. Preostala dva para su Mega – Vojvodina i FMP – Borac Čačak.

Igra se na dve pobede, a termini utakmica su 27, 29. i 30. maj. Zvezda i Partizan ne mogu da se sastanu do finala.

PROČITAJTE JOŠ

Crveno-beli, ako prođu Zlatibor, u polufinalu će se sastati sa boljim iz duela FMP – Borac, dok će crno-beli u slučaju prolaska na Megu ili Vojvodinu.

Borbe za finale Superlige su zakazane za 1, 3. i 5. jun, a utakmice za titulu su od 8. do 12. juna. I polufinale i finale će se igrati na dve dobijene.

Ukoliko Crvena zvezda bude igrala plej-of ABA lige do 27. maja, raspored njenih utakmica u četvrtfinalu se pomera na 29. i 30. maj, eventualno i na prvi dan juna. U tom slučaju sve utakmice polufinala i finala bi se pomerile za dva dana unapred.

„Ukoliko se plej-of ABA lige završi ranije i mi bismo počeli ranije. U tom slučaju finale bi se igralo na tri dobijene. Finale bi se igralo na tri dobijene i u slučaju da iz ekipa koje se plasiraju u finale ne bude uzet nijedan igrač za reprezentaciju Srbije za njeno učešće na kvalifikacionom olimpijskom turniru“, navodi se u saopštenju KLS.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar