Kevin Porter Junior
Foto: Tanjug/ AP Photo/Michael Wyke)

Jedan neočekivani ispad Kevina Portera Juniora, košarkaša Roketsa, obeležio je meč Denvera, za koji nastupa Nikola Jokić, i Hjustona (124:111). Nakon žestoke rasprave na poluvremenu se nije vratio u igru, a kasnije je i napustio dvoranu.

Ovu informaciju je preneo novinar ESPN Tim Mekmejhon, a do istih informacija je stigao i Adrijan Vojnarovski, najupućeniji NBA novinar.

PROČITAJTE JOŠ

„Plejmejker Roketsa Kevin Porter Junior izgubio je živce tokom žustre diskusije na poluvremenu i neće se vratiti na teren, napustio je ‘Tojota centar’ tokom drugog poluvremena u večerašnjem porazu od Nagetsa, izvori su rekli Vojnarovskom i meni“, napisao je Tim Mekmejhon.

Naime, izgubio je živce kada ga je izazvao pomoćni trener Džon Lukas, a on je na klupi za rezerve tokom prvog poluvremena izgubio smirenost.

Roketsi koji su na poluvremenu gubili sa 77:55, na kraju su upisali i sedmi uzastopni poraz, a da nešto ne valja videlo se i po tome što su se vratili na parket tek nekoliko sekundi pre početka drugog dela.

„Imali smo nadahnutu debatu. Imao sam određene zahteve od ovog tima kao na primer da igraju agresivno. Nisam bio zadovoljan trudom“, rekao je posle meče Stiven Silas, trener Hjustona.

Roketsi su objavili da je upitno da li će se Porter vratiti zbog problema sa levom butinom. Upravo ona ga je mučila prethodnih nedelja, zbog čega je propustio nekoliko mečeva, ali to nije pravi razlog njegovog odustva.

Kristijan Vud, glavni igrač Hjustona, igrao je samo osam minuta u prvom poluvremenu, a iako je prvi strelac tima nije bio starter. Na ovo je Silas kratko odgovorio „Bila je to trenerska odluka“.

Kako su naveli izvori ESPN razmišlja se i da Porter bude otpušten.

BONUS VIDEO Anketa u Somboru – građani o Nikoli Jokiću

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar