Foto: Ethan Miller / Getty images / Profimedia

Kevin Durent, zvezda košarkaške reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država, otkrio je šta bi moglo da bude najveći problem "drim tima" na Olimpijskim igrama u Parizu.

Amerikanci će turnir otvoriti protiv Srbije odigrati 28. jula od 17.15, a novinarka Kej Adams, u čijoj emisiji „Up and Adams“ je Durent i gostovao, je iznela zanimljivu teoriju po kojoj bi najveći problem za „jenkije“ mogla da bude – Rijana:

„Evo moje brige. Ako si Drejk, sa kojim je dobra… Zar ne bi mogao da je pozove i da joj kaže da je potrebno da bude u Parizu i sedne pored terena kako bi predstavljala distrakciju?“

PROČITAJTE JOŠ...

Podsećamo, reper Drejk je inače Kanađanin i jedan od najvećih navijača Toronto Reptorsa i reprezentacije Kanade u košarci.

Durent se prvo nasmejao, posle čega je odgovorio:

„Ne, mislim da to nije dugme koje moraš da pritisneš da bi nam stao na put. Mislim da je samozadovoljstvo u ovom trenutku malo više zastrašujuće od Rijane“, rekao je jedan od najboljih košgetera u istoriji lige.

Interesantno je da je Durent tokom gostovanja u podkastu Logana Pola, „Impaulsive“, rekao da se dešava da primeti poznate oko terena:

„Ne bih rekao da odvlače pažnju, ali ih primetim povremeno. Pogotovo ako je neko zanimljiv na tribinama. Kad Rijana uđe, teško je“, istakao je Durent.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar