FOTO: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT SHUTTERSTOCK OUT
FOTO: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT SHUTTERSTOCK OUT

Kavaj Lenard je odlučio da ostane u Los Anđeles Klipersima i naredne sezone.

Prethodno je američki košarkaš odbio opciju iz ugovora od 36 miliona dolara, pa je praktično neko vreme bio slobodan igrač. Nagađalo se gde bi Lenard mogao da nastavi karijeru, ali nijedan tim se nije posebno izdvojio.

PROČITAJTE JOŠ:

Krilni igrač Klipersa je ipak na kraju izrazio želju da ostane, a detalji novog ugovora se još uvek razmatraju.

Lenard nije završio plaj-of lige na parketu zbog povrede, a nedavno je imao i operaciju od koje se trenutno oporavlja i nije poznato kada će se vratiti na teren, ali se očekuje da to bude do početka lige.

Lenardu očigledno ipak prija atmosfera u klubu, iako se s vremena na vreme postavlja pitanje da li je Kavaj zaista vođa kakav bi trebalo da bude i da li je njegova reč važna u svlačionici, pogotovo znajući njegovu narav i ponašanje van terena.

U klubu iz Los Anđelesa ostaće i Redži Džekson, koji je dogovorio produžetak saradnje na još dve godine, a za to vreme će zaraditi 22 miliona dolara. On je bio izuzetno emotivan posle turbulentnog plej-ofa za Kliperse, a tom prilikom se zahvalio saigračima i klubu, koji su mu pomogli da karijeru vrati na pravi put. Kada je Lenard bio van terena, Džekson je bio Džordžova desna ruka, ali to nije bilo dovoljno da se pobede Finks Sansi prošle sezone.

U novoj sezoni se očekuje da bekovska linija Lenard-Džordž-Džekson nosi Kliperse do same završnice, a nekim iznenađenjem i do prstena koji nikada nisu osvojili (nikada nisu osvojili čak ni zapadnu konferenciju). Ipak, čini se da će im za to treba više timske hemije i još neko pojačanje.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar