Kun Aguero i Lionel Mesi; Foto: EPA-EFE/Felipe Trueba

Odlazak Lionela Mesija iz Barselone još uvek je svež, a Katalonci bi mogli da pretrpe novi ozbiljan udarac, nakon što je Serhio Aguero takođe zatražio raskid ugovora sa ovim timom.

Aguero je u Barselonu stigao u maju iz Mančester sitija, a kao jedan od glavnih razloga bila je njegova želja da igra u istom timu sa kumom Mesijem.

PROČITAJTE JOŠ...

Tri meseca kasnije navijači Barselone su u neverici gledali kako Mesi odlazi iz kluba, da bi usledila još jedna loša vest.

Aguero je, navodno, nakon objave vesti da će Mesi napustiti klub, dao nalog svojim advokatima da pronađu način kako da okončaju ugovor koji je potpisao pre dve godine.

Navodno, kako prenose španski mediji Agueru je obećano da će ne samo Mesi ostati, već i da će Barselona imati ekipu dovoljno kvalitetnu da se bori za sam vrh evropskog fudbala. Kako su čelnici katalonskog giganta otkrili da se klub nalazi u velikoj krizi, što je ujedno i jedan od razloga zbog kojih je Mesi otišao, teško da će biti nekih bombastičnijih dolazaka, pa će Aguero pokušati to da iskoristi kako bi dobio slobodu u izboru narednog kluba.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar