Foto: Starsport

Košarkaš Crvene zvezde i reprezentacije Srbije, Nikola Kalinić, osvrnuo se na 2019. godinu i odluku Aleksandra Đorđevića da ga ne zove na Svetsko prvenstvo.

PROČITAJTE JOŠ

Srbija je otišla bez Kalinića i Nedovića u Kinu, doživela fijasko, a igrači su tek iz novina saznali da nisu ni na širem spisku.

Đorđević im nije saopštio da čak neće ni konkurisati za 12 najboljih, što im je teško pale.

Posle dve godine, Kalinić je za Sport klub opisao kako je sve doživeo.

„Na samom početku nije mi toliko teško palo nepozivanje. Teže mi je padalo kad sam gledao utakmice, pa vidim gde sam mnogo da doprinesem svojim zalaganjem, borbenošću i energijom pre svega, a potom i košarkaškim kvalitetima i iskustvom“, rekao je Kalinić.

On je našao i dobre aspekte ove odluke Đorđevića.

„Hoću da ti kažem, bilo mi je loše, ali mi je s druge strane leglo idealno. Oporavio sam i telo, posle toga sam imao dve dobre sezone, pogotovo ovu u Valensiji – bio sam svež, željan i odmoran. Uvek postoje dve strane medalje. Nisam ‘neotišao’ u Kinu, ja nisam bio pozvan. To je pitanje za Saleta Đorđevića. Nisam nikada dobio… U stvari, dobio sam neki banalan, glupav razlog koji ni meni nije bio jasan. Ne znam stvarno, ne znam šta da ti kažem, ne znam razlog“, kaže Kalinić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare