Željko Obradović Kaboklo
Foto: Milosavljevic/Starsport.rs ©

Košarkaš Partizana Bruno Kaboklo napustio je svojevoljno tim Partizana pred odlučujuću borbu za titulu prvaka Srbije - zbog sopstvene borbe.

Brazilac je prekršio klupsku disciplinu i Partizan se zbog toga u subotu oglasio navodeći da će morati da pravno zaštiti sopstvene interese.

PROČITAJTE JOŠ:

„Igrač je bez dozvole kluba i bilo kakvog obaveštenja otputovao za Orlando, navodno zbog obaveza u nacionalnom timu Brazila. KK Partizan se u svojoj istoriji nije susretao sa ovakvim potezima igrača i učiniće sve pravne korake da na najbolji mogući način zaštiti svoje interese. Bruno Kaboklo je svojevoljnim napuštanjem tima učinio presedan i na taj način ostavio saigrače bez pomoći u finalu. Protiv igrača je odmah pokrenut disciplinski postupak“, poručili su iz kluba.

On je imao partnerku Karmen Petrović i od nje se rastaje, pa se sa njom u Odlandu spori oko toga kome će njihovo dete.

Kaboklo je o tome već obavestio klub, iz Partizana su mu rekli da proba da odloži čitav proces i ročište, jer je bitan šraf u ekipi Željka Obradovića.

U Superligi već ne igraju Džejms Naneli i Pi Džej Doužer, Frenk Kaminski je takođe ispao iz priče i u reketu su potrebni Kaboklovi poeni i skokovi protiv Crvene zvezde.

Ta serija sa Zvezdom počinje u ponedeljak, Kaboklo nije mogao da odloži odlazak na sud i rešio je da na svoju ruku ode tamo zbog čega se sada možda nađe u dvostrukom problemu.

Poslovno zbog potencijalne sankcije Partizana, ali i privatno zbog svega što prati emotivni rastanak sa atraktivnom plavušom, poznatom u WWE krugovima.

BONUS VIDEO: Bruno Kaboklo – najbolji potezi 2023/24

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar