Foto: Tanjug/AP Photo/Jack Dempsey

Trener Denver Nagetsa Majkl Meloun i Nikola Jokić napravili su pravi šou po završetku utakmice protiv San Antonio Sparsa.

Dobili su Nagetsi sedmi meč zaredom, ali je pobeda nad timom Grega Popoviča ostala u senci isključenja koje je Meloun dobio sredinom druge četvrtine.

PROČITAJTE JOŠ...

U napadu je bio Denver kada je Jokić u reketu bio u duelu sa Jakobom Poltlom. Austrijanac je ušao poprilično žestoko, više nego očigledno zadržao Jokića, ali sudije nisu dosudile prekršaj.

To je izbacilo iz takta Melouna, koji je u trenutku kada su Sparsi prešli na polovinu njegovog tima uleteo na teren uz pregršt reči upućenih sudijama.

Arbitri su gotovo momentalno treneru Denvera pokazali put u svlačionicu, gde je Meloun i otišao tek nakon što ga je jedan od pomoćnika odvukao.

Ovakva reakcija šefa struke Denvera i ne iznenađuje, s obzirom na to da sudije tokom sezone Jokića tretiraju na izuzetno loš način.

Po završetku meča na konferenciji za medije Meloun je kroz šalu prokomentarisao ovaj događaj:

„Ovo se „kuvalo“ već neko vreme. Ipak, najbolji deo je to što je Nikola prišao posle utakmice i rekao mi „Treneru, čuvam vam leđa. Šta god da bude neophodno, imam novčanik spreman“. U stvari, upravo čeka sad da razgovara sa vama, a ja ću vas ostaviti na tome“, rekao je Meloun, nakon čega je prepustio reč Jokiću uz osmeh.

A srpski centar je priznao da nema izbora:

„Nemam opciju više. „Bacio me je pod autobus.“ Naravno, trener mi čuva leđa, čitav tim mi čuva leđa, i to je najmanje što mogu da uradim za njih“, rekao je Jokić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar