Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Janis Sferopulos, trener Crvene zvezde, podelio je svoje utiske nakon meča protiv Budućnosti (73:75) u "Morači" u okviru 5. kola ABA lige.

Zvezda je bila u zaostatku velikim delom meča, ali je uspela da preokrene i pobedi, pre svega zahvaljujući Nemanji Nedoviću, koji je na kraju došao do 24 poena.

„Čestitam igračima na pobedi protiv izuzetno kvalitetne ekipe Budućnosti. Utakmica je opravdala epitet derbija. Obe ekipe su mogle do pobede, odlučili su detalji, a oni su bili na našoj strani. Odbrana je bila dobra, spustili smo Budućnost na 73 poena. Iako ne volim da izdvajam pojedince, Nemanja Nedović je napravio razliku za nas. Pogodio je nekoliko važnih šuteva“, rekao je Sferopulos.

PROČITAJTE JOŠ:

Džoel Bolomboj, centar Zvezde, doživeo je tešku povredu u trećoj deonici, a onda je uz pomoć saigrača i lekara napustio parket, pa je brzo otišao i u svlačionicu.

„Ne možemo biti srećni, zbog ozbiljne povrede Bolomboja. Ne znamo koliko je ozbiljna. Sutra će obaviti detaljne preglede i videćemo šta se dešava sa njim. To je jedini razlog zašto nismo srećni, zbog Džoela“, objasnio je trener Zvezde.

Problem je napravilo koleno, a videćemo da li su stradali ligamenti.

„Njegovo koleno. Videćemo sutra kad stignemo šta se dešava. On je u svlačionici“, dodao je Sferopulos.

Zvezda tokom nedelje igra protiv Real Madrida u gostima.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar