Foto: MZT Skopje Aerodrom/Danail Petrovic

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je da je zadovoljan pobedom i igrom u drugom poluvremenu protiv MZT-a iz Skoplja.

Zvezda je u 14. kolu ABA lige slavila sa 80:57, pošto je u trećoj četvrtini dobila sa 27:8.

PROČITAJTE JOŠ:

Sve ostale četvrtine bile su relativno tesne, pa je Ivanović apostrofirao da je zadovoljan drugim, ali ne i prvim poluvremenom.

„Ja sam zadovoljan pobedom i vrlo sam zadovoljan drugim poluvremenom što smo odigrali. U prvom poluvremenu nismo igrali kako treba Zvezda da igra, naročito nismo imali agresivnost u odbrani, tako da smo dopustili neke lagane koševe. Sve u svemu sa drugim poluvremenom, u kojem smo igrali dobru odbranu i imali lake koševe sam zadovoljan“, rekao je Ivanović na konferenciji za novinare.

Njegov kolega sa klupe MZT-a Dragan Nikolić imao je suprotno gledište. Kaže da je Zvezda sila i zadovoljan je prvim poluvremenom, u kom je skopski tima kaskao samo tri poena za Zvezdom.

„Čestitam Zvezdi na pobedi, videli ste kakva su sila i koliko su dominantni. Dali smo sve od sebe, imamo čime da budemo zadovoljni i to su prva, druga i četvrta četvrtina. U trećoj nismo postojali, tu smo se najmanje pitali. Presudio je kvalitet koji imaju i tu nema diskusije. Odigrali smo u skladu sa svojim mogućnostima smo odigrali odlično prvo poluvreme. Na tome smo stali, nismo imali snage za drugo. Nastavljamo dalje, rekao sam već šta je naš najvažniji cilj u ABA ligi, čeka nas i dalje serija teških utakmica, to sam rekao i pre deset dana kad sam došao. Biće i nekih izmena u igračkom kadru, pisali ste o tome već, pojačavaćemo se još“, rekao je Nikolić.

Zvezda je prva sa skorom 12-1, dok je MZT poslednji sa dve pobede i 12 poraza. U narednom kolu ABA lige Zvezda gostuje ekipi Budućnosti, a MZT gostuje Partizanu.

BONUS VIDEO: Velika podrška sa tribina na meču Zvezda – Barselona

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar