Igor Rakočević, košarkaš, intervju
Igor Rakočević Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Igor Rakočević, legendarni bivši srpski košarkaš, oglasio se zbog reči američkog košarkaša, Huana Toskano-Andersona.

Huan Toskano-Anderson je pre nekoliko dana pokušao da motiviše svoje igrače na utakmici protiv Unikahe, ali je to uradio na vrlo neobičan način.

Unikaha je osvojila Interkontitnentalni kup pobedom nad G-lig junajtedom, za kog igra ovaj Amerikanac, rezultatom 75:60,

Toskano Anderson, inače bivši NBA košarkaš koji nikada nije igrao u Evropi, je tokom jednog tajm-auta pokušavao da pokrene svoje saigrače jer su bili na -18. I usput je možda uvredio i one koji igraju Evroligu i špansko prvenstvo.

Pročitajte još

„Naš san nije da igramo u j*****j ACB ligi, niti da igramo u j*****j Evroligi. Ovo s***e koje oni rade je neprihvatljivo“, besneo je Toskano Anderson.

Rakočević se oglasio tim povodom.

„Ova izjava može doći smo od nekog ko nema pojma koliko su dobri košarkaši i igrači u Evropi, posebno u poslednjih 20 godina. Tako da se ne možete ni naljutiti na ovog igrača. S druge strane, ovo me tera da se vratim iz penzije, uđem u formu, pobedim tim i postignem 30 poena i sve to ispred njega i u mojoj prvoj utakmici“, napisao je Rakočević.

Igor Rakočević je u karijeri igrao za Crvenu zvezdu, i to u tri navrata, a nastupao je i za Budućnost, Minesotu Timbervulvse, Valensiju, Real Madrid, Taukeramiku, Efes i Montepaski.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare