Foto: EPA/MARK DADSWELL

Vlade Divac i Ervin Medžik Džonson sreli su se u Crnoj Gori, gde su zajedno sa svojim porodicama proveli kvalitetno vreme.

Nije ovo prvi put da se legendarni Medžik Džonson odlučuje da deo leta provede u Evropi, konkretnije u Crnoj Gori, a sada je sa porodicom Divac imao kvalitetno druženje.

To je potvrdio i čuveni srpski košarkaš, koji je na društvene mreže okačio sliku sa Džonsonom, njegovom suprugom, ali i svojom ćerkom Petrom.

PROČITAJTE JOŠ:

„Moj saigrač, moj mentor, moj trener i moj prijatelj svratio je u prelepu Crnu Goru. Hvala Kuki i Ervinu na velikom iznenađenju i deljenju večere sa nama i prijateljima u mojoj letnoj kući! Volim vas i vašu porodicu – uživajte u ostatku svog putovanja po Evropi“, napisao je Divac na Instagramu.

Inače, Divac je bio u Los Anđeles Lejkersima od 1989. do 1996. godine, dok je Medžik u tom timu bo najpre od 1979. do 1991, a onda od 1994. godine, pa sve do 1999. Sa Lejkersima je bio pet puta šampion NBA lige, dok Divac nije imao tu čast.

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji NBA lige već je i ranije imao prilike da provede odmor u Boki Kotorskoj, a očigledno je da mu se dopalo pa je odlučio da ponovo dođe na Jadran.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar