Dvejn Vašington Džunior u NBA ligi
Foto: Screenshot Youtube Hooper Highlights

NBA predsezona je u punom jeku, a treneri proveravaju na koje igrače bi mogli da se oslone u toku sezone.

Rok za odluku i za formiranje timova je 21. oktobar i do tada će svi treneri morati da donesu odluku kog žele da vide u timu, a koga ne.

PROČITAJTE JOŠ

U prethodnoj noći je Šarlot savladao Majami sa 111:108, a dva srpska igrača su prikazali suprotne partije.

Nikola Jović je sjajno iskoristio 15 i po minuta koliko je dobio od Erika Spolstre i postigao devet poena za Majami uz tri pogođena šuta iz pet pokušaja (2/2 slobodna bacanja), te je na to dodao i dva skoka, tri asistencije i jednu ukradenu loptu. Time je zaokružio jednu solidnu partiju.

Sa druge strane, Vasilije Micić je bio bleda senka onog igrača sa Olimpijskih igara. Odigrao je samo četiri minuta, promašio je jedan šut i imao čak četiri izgubljene lopte.

Navijači Partizana sa posebnom pažnjom prate nastup Dvejna Vašingtona koji je bio tragičar na prethodnom meču (promašio tri slobodna bacanja zaredom). Ovog puta je odigrao više minuta (čak 11), ali je pogodio samo dva šuta iz sedam pokušaja (0/3 za tri), a uz to je dodao i dve izgubljene lopte.

Vašington ima trogodišnji ugovor vredan 7,5 miliona dolara i tek će 21. oktobra biti poznato da li će se vratiti u redove Partizana ili će ostati igrač Šarlota.


NBA predsezona, 9. oktobar

Šarlot – Majami 111:108

Klivlend – Čikago 112:116

Detroit – Finiks 97:105

Atlanta – Indijana 131:130

LA Klipers – Bruklin 115:106

BONUS VIDEO Željko Obradović pred meč sa Baskonijom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar