Foto: Starsport

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović nije potpuno zadovoljan zbog načina na koji je njegov tim odigrao prvi deo meča sa Borcem iz Čačka.

Zvezda se plasirala u polufinale Kupa Radivoja Koraća pobedom 89:64 u niškom Čairu, pa će u polufinalu igrati protiv Partizana u reprizi prošlogodišnjeg finala.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ne slažem se sa vama, to se dešava. Malo zbog nas, jer ne uđeš 100 posto u utakmicu, delimično što protivnik zna da igra“, rekao je Ivanović posle meča.

Nije želeo mnogo da govori o derbiju sa Partizanom u polufinaliu, četvrtim koji će Zvezda i Partizan odigrati ove sezone.

Dva puta je slavila Zvezda, jednom u ABA ligi i jednom u Evroligi, dok je drugi evroligaški derbi pripao crno-belima.

„Znamo se dovoljno dobro, igrali smo toliko utakmica. Sve je to izanilizirano, sutra će biti različita, kao što je i ova različita. Mi smo došli da dobijemo sve tri utakmice u Nišu“, jasan je Ivanović pred polufinale.

Foto: Starsport

Iako će Crvena zvezda imati manje vremena za odmor od večitog rivala, jer se utakmica igra u petak, smatra da to neće uticati na ishos.

„Ako izgubimo sutra, to neće biti razlog i ne treba u tome da tražimo razlog poraza“, kaže šef stručnog štaba crveno-belih.

Ben Bentil protiv Borca nije bio u sastavu, ali nije u pitanju povreda.

„On nema nikakvih problema, samo imamo 13 igrača u ekipi“, rekao je Ivanović.

BONUS VIDEO: Autobus košarkaša Partizana stigao ispred hale u Nišu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar