"Dokle će ovaj tip biti na slobodi?", verovatno je to jedno od pitanja koje će vam proći kroz glavu nakon snimka koji je pred vama. Doduše, umesto reči "tip" verovatno možete da upotrebite i mnogo, mnogo težu reč.

Košarkaši Finiksa savladali su Golden Stejt sa 119:116, ali je meč ostao u senci divljaštva Drejmonda Grina.

PROČITAJTE JOŠ

Postoje mnoge reči koje bi mogle da se upotrebe za ovaj potez, ali verovatno treba ostati na tome da liga pod hitno mora da uradi nešto po pitanju Grina kome je prešlo u naviku da udara ljude pesnicama u glavu i da za to ne nosi očigledno dovoljne sankcije.

Ovog puta je isključen na meču na kom je igrao Stef Kari jer je već napravio obrazac ranih isključenja kada „ratnici“ igraju bez prve zvezde.

Zbog tog udarca je Grin posle gledanja snimka dobio automatsko isključenje, a sada je na ligi da odluči koliko dugo bi trebalo da traje suspenzija Grina. Ovo mu je treće isključenje u godini, a na svakom petom susretu prosečno bude udaljen sa parketa.

Ipak, čak ni ta povećanja agresija nije naterala ligu da reaguje.

Posebno je licemerno što u čitavoj priči Grin pokušava da predstavi kao da je to uradio slučajno, iako je iz helikoptera evidentno da je taj potez rukom neprirodan. Grin se nakon udarca tetura kao da je sam izgubio ravrnotežu, iako je lepo ukopao obe noge da „izvuče“ taj udarac.

Bezobrazluk i licemerje – dve reči koje najbolje opisuju Grina. Odavno je prestao da bude „samo“ košarkaš.

BONUS VIDEO Jokić isključen u Čikagu posle prigovora sudijama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar