Dejan Radonjić
Dejan Radonjić; Foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Radonjić zadovoljan igrom Zvezde

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Krku na svom terenu sa 76:56 u 23. kolu ABA lige, a Dejan Radonjić zadovoljan je igrom svog tima.

PROČITAJTE JOŠ:

”Opravdali smo ulogu favorita i uspeli da kontrolišemo utakmicu što je bilo najvažnije. Žestok ritam, problemi su tu, a mi ćemo se truditi da budemo najbolji mogući do kraja. Dobro je što u ABA ligi imamo još četiri meča, a treba da ostvarimo dve pobede za teoretsko prvo mesto. Ipak, idemo dan po dan“, rekao je Radonjić i dodao:

„Svako gleda iz različitih aspekata, a ja koji sam tu sa njima ima različitih situacija. Nekada je faza zamora psihičkog i fizičkog proizvod brojnih utakmica i putovanja. Mi nismo odigrali kako smo planirali meč, ali treba pogledati da je ogromna potrošnja ovakav raspored koji mi igramo, a pogotovo sada kada nadoknađujemo zaostale utakmice. Bez Holinsa, Lazića i Cirbesa smo. Dobar balans smo napravili između ABA lige i Evrolige, uspeli smo sve to da izdržimo tokom sezone“.

Prokomentarisao je i stanje sa povredama svojih igrača, ali i šta očekuje ekipu u bliskoj budućnosti.

„Lazić je sigurno van terena još ne manje od mesec dana, a Holins će jako teško biti u rosteru za narednu utakmicu. Nadam se da će se oporaviti i da će biti dobro kada bude bilo važno da nam donese ono što nam treba.

Mi smo našim igrama pokazali da ima utakmica kada možemo da pričamo o plasmanu u Top 8. Ne bih ulazio u sferu odlučujućih mečeva i sličnih analiza. Znamo da igramo protiv dobrih protivnika sledeći meč i dve utakmice posle toga. U ovom sastavu moramo da prevaziđemo probleme i odigramo iznad naših mogućnosti da bismo upisali još neku pobedu do kraja”.

Za kraj je upitan i za debitantni meč mladog Nikole Topića.

”Rad ga čeka i da se razvija”, zaključio je Radonjić.

BONUS VIDEO Neverovatna trojka Gudurića protiv Zvezde

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar