Dejan Davidovac posle poraza od Reala u Evroligi
Foto: KK Crvena zvezda

Krilo Crvene zvezde Dejan Davidovac smatra da ih je pad u drugom poluvremenu koštao pobede protiv Reala u 8. kolu Evrolige (67:73).

„Očekivano teška utakmica… Real je nezgodna ekipa, vraća se na pravi put posle nešto lošijeg početka sezone. Mi smo takođe bili dobri, ali smo imali padove, na početku drugog poluvremena i krajem utakmice, kada smo pravili greške koje su oni koristili. Iskusna su ekipa i to je očekivano od njih. Trebalo je bolje da reagujemo, pre svega u odbrani“, istakao je Davidovac.

PROČITAJTE JOŠ

Na parketu je proveo skoro 20 minuta i za to vreme postigao šest poena uz dva skoka i tri asistencije.

„Imali smo problema, jer na početku drugog poluvremena nismo dali koš tri-četiri minuta. Oni su napravili seriju, krenuli su agresivno sa ciljem da se vrate. Trebalo je da odigramo agresivnije i čvršće u odbrani i da potražimo agresivnija rešenja u napadu“.

Košarkaši Zvezde već u nedelju (19) dočekuju Split, u 7. kolu ABA lige.

„Svesni smo da nas čeka paklen raspored. Mislim da treba da se koncentrišemo na sledeću utakmicu, a to je Split. Bitna utakmica za nas, da vratimo samopouzdanje. Treba da gledamo neke naše stvari, da ispravljamo šta možemo i da budemo bolji u budućnosti“, zaključio je Davidovac.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar