Foto: Filip Filipovic/ STARSPORT

Košarkaški klub Crvena zvezda ozvaničio je još jedno pojačanje, i to u vidu nekadašnjeg kapitena mlađih kategorija crveno-belih, Stefana Lazarevića, a tokom predstavljanja su na zvaničnom sajtu imali i poruku za "večitog rivala".

PROČITAJTE JOŠ...

Lazarević je crveno-bele predvodio do trona Evrope kao kapiten u juniorskoj Evroligi, ali je razvoj ovog talentovanog košarkaša znatno usporila teža povreda koju je zadobio i meču Kupa Radivoja Koraća, kada je u dresu FMP Železnika za koji je nastupao kao pozajmljen igrač crveno-belih upravo protiv svog matičnog kluba doživeo tešku povredu.

Van parketa je proveo 21 mesec, nakon čega se u decembru 2019. vratio na parket.

U nedavno završenoj sezoni na 24 utakmice ABA lige prosečno je za 31 minut na parketu beležio 10.8 poena, 4.9 skokova i dve asistencije po utakmici.

Lazarević može da pokrije pozicije beka ili niskog krila. Doskorašnji igrač FMP Železnika je četvrto pojačanje Zvezde, pošto su pre njega na Mali Kalemegdan stigli Nikola Ivanović na mestu organizatora igre, odnosno nekadašnji kapiten Zvezde Luka Mitrović, kao i Aron Vajt, jedan od najboljih krilnih centara „starog kontinenta“.

Inače, Zvezda je na svom zvaničnom sajtu u vesti o predstavljanju napisala sledeće:

„KK Crvena zvezda kao jedini predstavnik Srbije u Evroligi i osvajač triple krune, nastavlja svoje aktivnosti u prelaznom roku u skladu sa svojim realnim finansijskim mogućnostima, bez milionskih i rekordnih transfera, sa jasnim planom kako da na što bolji način reprezentuje srpsku košarku u najjačem evropskom takmičenju Evroligi“, čime je indirektno, ali više nego jasno uputila poruku „večitom rivalu“ koji je u svoje redove doveo nekadašnjeg košarkaša crveno-belih, Kevina Pantera.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare